Revira hirvieläinkarkote

Tuttu TV:stä

Revira hirvieläinkarkote on uutuus, joka pitää hirvieläimet loitolla puutarhastasi. Se on myrkytön ja muodostaa ikään kuin näkymättömän suoja-aidan pihasi ympärille suojaten mm. marjapensaat, hedelmäpuut ja kukkaistutukset. Teho säilyy myös talven yli. Kannattaa tutustua ja nauttia syksyn sadosta ja kesän kukkaloistosta!

Ötökkä Revira hirvieläinkarkote

Ötökkä Revira hirvieläinkarkote

Ötökkä Revira on turvallinen tuote pitämään hirvieläimet pois n. 125 m² alueelta, johon ne eivät ole tervetulleita. Villieläintutkijat ovat osallistuneet tämän maastoon levitettävän tuotteen kehittelyyn. Tuote on taloudellinen, tehokas, helppokäyttöinen, ympäristöystävällinen ja pitkävaikutteinen, ja toimii kuin näkymätön aita. Eläimet tunnistavat Revira karkotteen ja karttavat sillä käsiteltyä aluetta. Erittäin tehokkaaksi ja turvalliseksi karkotteeksi osoittautuneet Revira leca-rakeet ovat fysikaalisesti käsiteltyjä. Eläimet aistivat tämän vaarasignaaliksi. Aine ei sisällä mitään kemiallisia tai biologisia lisäaineita. Reviraa voidaan levittää maahan kuivalla säällä, vesi- tai lumisateella ja myös lumen päälle. Vaikutus alkaa kolmen-viiden päivän kuluttua levityksestä (Tarvitsee maaperän kosteuden). Litra Reviraa riittää 125 m² alueelle. Vaikuttaa myös lumen läpi.

Käyttöohjeet:

Hirvieläimet: hirvet, peurat, kauriit.

Reviraa levitetään ”aidaksi” noin kaksi metriä leveälle alueelle ja noin 3-10 metriä suojattavan alueen ulkopuolelle. Eläimet tunnistavat karkotteen hyvissä ajoin ennen suojattavaa aluetta. Litra Reviraa riittää ”aidaksi” noin 60 m pitkälle ja 2 m leveälle matkalle tai noin 125 m² alueelle. Rakeet levitetään tasaisesti. Vaikutus alkaa 3-5 päivän kuluttua levityksestä ja vaikutus kestää 4-6 kuukautta. Vain ulkokäyttöön.

  • Voidaan varastoida suljetussa pakkauksessa enintään kaksi vuotta.
  • Revira karkotetta ei saa varastoida voimakkaiden sähkölaitteiden lähellä, esim. teknisessä huoneessa.

Käyttökohteet: puutarhat, pellot ja puistot

  • Ympäristöystävällinen
  • Pitkävaikutteinen
  • Näkymätön aita
  • Myrkytön
  • Vaaraton ihmisille ja eläimille
  • Helppo käyttää
  • Vaikuttaa moneen eri eläimeen
  • Vaikuttaa lumen läpi

Jälleenmyyjät

Ötökkä-tuotteita löydät kautta maan. Etsi tästä lähin jälleenmyyjäsi. Voit myös ottaa yhteyttä office@horisontenterprises.fi. Vastaamme mielellämme.

Kysyttävää? Ötökkä-tohtori vastaa

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.