Lintu- ja oravakarkotteet

Tuttu TV:stä

Linnut ja oravat ovat toki kivoja ja ilahduttavia. Ne voivat kuitenkin aiheuttaa monenlaista haittaa pihoilla, mökeillä ja taloissakin. Orava- ja lintukarkottimet pitävät eläimet loitompana hellävaraisesti ja myrkyttömästi. Tutustu uutuusvalikoimiimme!

Ötökkä Lintukarkote

Ötökkä Lintukarkote

Tehokas karkote puluille ja muille linnuille.

Estää lintujen pesimisen ja siitä aiheutuvat jätökset. Ainoa karkote, jonka suutin ruiskuttaa jopa 4 metrin päähän, mikä mahdollistaa hankalimpienkin paikkojen käsittelyn. Voidaan käyttää kaikilla ulkopinnoilla kuten parvekkeilla, terasseilla, vesikouruissa, katoilla ja ullakoilla. Vaaraton ihmisille, lemmikkieläimille ja itse linnuille.

Käyttöohje:

Ravista voimakkaasti ennen käyttöä. Suihkuta suoraan pinnalle ja varmista, että koko tarvittava alue tulee käsiteltyä suihkeella. Toista käsittely 15 päivän välein, jotta linnut pysyvät poissa. Parantaaksesi suihkeen tehoa ja kestävyyttä, käsiteltävät pinnat on hyvä puhdistaa liasta ja jätöksistä ennen suihkuttamista. Suihkuta tuotetta vain pinnoille, tuotetta ei tule suihkuttaa ilmaan eikä ihmisiä kohti.

Varoitukset:

Älä käytä tuotetta muuhun kuin sen käyttötarkoitukseen. Säilytä lasten ulottumattomissa. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti. Syttyvä aerosoli. Painesäiliö: voi revetä kuumennettaessa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Painesäiliö: Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille.

Puluille ja muille linnuille. Parvekkeille, terasseille, katoille, ullakoille. Turvallinen ja tehokas.

Ötökkä Lintu- ja oravakarkotin

Ötökkä Lintu- ja oravakarkotin

Ötökkä Lintu- ja oravakarkottimen toiminta perustuu vaihtelevaan ultraääneen, jota linnut ja oravat karttavat. Ultraäänen lisäksi karkottimessa on myös kirkas LED-pelotinvalo, jota eläimet välttelevät.

Ultraääni ja pelotinvalo käynnistyvät liiketunnistimen avulla ja pitävät tehokkaasti loitolla esimerkiksi sepelkyyhkyt, pulut, kottaraiset, varpuset, mustarastaat, varikset sekä monet muut linnut.

Karkottimella on helppo suojata linnuilta ja oravilta myös sellaisia alueita, joissa ei ole sähköä kuten puutarhat, pihat ja piha-altaat, joissa on kaloja.

Karkottimen DUAL POWER -paristojärjestelmä antaa pitkäaikaisen suojan vuorokauden ympäri.

Tekniset tiedot:                       

  • Viuhkanmuotoinen toimintasäde kattaa noin 100 m² alueen
  • Pitkä toiminta-aika kahdella 9 V paristolla (2 x 9 V paristot eivät sisälly pakkaukseen)
  • Helppo asentaa seinälle, tolppiin tai puihin
  • Vesitiivis ja huoltovapaa
  • Taajuusvalitsin: kuuluva ääni tai ultraääni
  • Vaihteleva taajuus 18 000-36 000 Hz

Jälleenmyyjät

Ötökkä-tuotteita löydät kautta maan. Etsi tästä lähin jälleenmyyjäsi. Voit myös ottaa yhteyttä office@horisontenterprises.fi. Vastaamme mielellämme.

Kysyttävää? Ötökkä-tohtori vastaa

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.