Muut tuotteet

Muut tuotteet -sivuilta löydät tuotteita aina hyttystakeista tynnyrisuojiin ja käärmekarkottimiin. Tältä sivulta voit bongata mielenkiintoisia ja innovatiivisia uutuuksia.

Muurahais STOP 750ml & 2500ml

Muurahais STOP 750ml & 2500ml

Ötökkä Muurahais STOP on ”nestemäistä maata”, se on valmistettu savesta ja vedestä. Aineen teho perustuu siihen, että se täyttää ja tukkii muurahaisten kulkureitit ja pesät. Samalla se vakauttaa pihalaattoja, estää rakenteiden vajoamista ja siirtää muurahaiset pois alueilta, joissa ne voivat aiheuttaa vahinkoa. Nestettä voidaan käyttää myös keittiöpuutarhoissa ja kasvihuoneissa. Ötökkä Muurahais STOP koostuu erittäin hienojakoisesta maa-aineksesta ja sen tiheys on lähes kolmanneksen vettä suurempi. Nesteen koostumus mahdollistaa sen tunkeutumisen syvälle laattojen alle ja siten pienten muurahaistunneleiden täyttämisen savella.
Aine kutistuu kuivuessaan, minkä vuoksi käsittelyn toistamista suositellaan. Pullon voi myös jättää ylösalaisin reiän päälle. Ylivaluva aine voidaan huuhdella pois vedellä. Tuote voidaan myös laimentaa vedellä.

  • Sisältää vain luonnollisia ainesosia
  • Täysin myrkytön
  • Turvallinen pohjavesille
Jääspray 400ml

Jääspray 400ml

Ötökkä Jääspray on täysin myrkytön suoja purevia ja pistäviä hyönteisiä vastaan kotona ja puutarhassa. Nopeasti vaikuttava, hajuton spray lamaannuttaa hyönteiset –40 asteessa. Jääspraylla torjut monenlaisia häiritseviä hyönteisiä, kuten hämähäkkejä, kärpäsiä, ampiaisia ja torakoita. Tarkka suutin ja jatkoputki tekevät yksittäistenkin hyönteisten torjumisesta helppoa. Tuote on turvallinen käyttää myös keittiössä ja ruokailutiloissa, ja se on hyvä lisä ulkokeittiöön ja onnistuneeseen grillaukseen.
Pullossa on turvalukkotoiminto säilytystä varten.

  • Täysin myrkytön
  • Toimii kaikille hyönteisille
  • Sisätiloihin ja puutarhaan
Lintukarkote 750ml

Lintukarkote 750ml

Ötökkä Lintukarkote on linnuille tarkoitettu karkotesuihke ja pelote. Karkotetta voidaan ruiskuttaa esimerkiksi vesikouruihin, parvekkeiden ympärille, katoille tai muihin
paikkoihin, joihin kiinteitä esteitä on vaikea asentaa. Pullon erikoissuutin ruiskuttaa jopa 4 metrin päähän, mikä tekee hankalimpienkin paikkojen käsittelystä helppoa.
Karkote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita tai myrkyllisiä kemikaaleja, mutta sen sisältö on epämiellyttävää linnuille, joten linnut välttelevät paikkoja, joihin ainetta on ruiskutettu. Suosittelemme toistamaan käsittelyn 15 päivän välein.

  • Sisältää vain luonnollisia ainesosia
  • Käyttövalmis
  • Myrkytön
  • Vaaraton ihmisille ja linnuille
Hyönteisverkon asennussarja 95 x 150cm

Hyönteisverkon asennussarja 95 x 150cm

Hyönteisverkon asennussarja on tarkoitettu paksumpien hyönteisverkkojen asennukseen tuuletusikkunaan, johon perinteistä Ötökkä tarranauhaa ei voi käyttää.
Asennussarjalla rakennat helposti ja vaivattomasti verkolle kiinnityskehikon. Kauden jälkeen verkon voi helposti irrottaa ja asentaa uudestaan.
Sisältää 10 kpl 0,5 m tarra kiinnitteistä kiskoa ja kiinnitysnauhan millä hyönteisverkko kiinnitettään kiskoon. Itse asennukseen tarvitsee pelkästään sakset.
Asennussarja toimii:
– Ötökkä lasikuitu ikkunaverkko rulliin
– Ötökkä alumiiniverkkoon
– Ötökkä PET-verkkoon
Sekä kaikkiin rulla tavarana myytäviin hyönteisverkkoihin.

Katso asennusohjeet tästä.

Waspinator

Waspinator

Ötökkä ampiaiskarkotin on ampiaispelote, joka muistuttaa vihollisen pesää ja pelottaa ampiaiset tiehensä. Se ei kerää tai tapa ampiaisia, vaan pitää ne loitolla.

Karkotin ei sisällä kemikaaleja tai myrkkyjä, joten se ei vahingoita ympäristöä eikä häiritse puutarhan ekosysteemiä. Se on helppo ottaa mukaan ja käyttää esimerkiksi puutarhassa, aurinkovarjon ja puiden alla, lasten leikkipuistoissa, retkillä tai rannalla. Karkottimen vaikutusalue on noin 6 metriä. Ampiaiskarkotin ei vaikuta mehiläisiin.

Tuotetiedot

  • Väri: Harmaa
  • Vaikutusalue: Noin 6 metriä
Ötökkä Revira 1L

Ötökkä Revira 1L

Ötökkä REVIRA ELÄINKARKOTE
Nyt markkinoille on tullut turvallinen tuote pitämään eläimet pois alueilta, joihin ne eivät ole tervetulleita. Se on taloudellinen, tehokas, helppokäyttöinen, ympäristöystävällinen ja pitkävaikutteinen. Villieläintutkijat ovat osallistuneet maastoon levitettävän tuotteen kehittelyyn. Se toimii kuin näkymätön aita. Eläimet tunnistavat Revira karkotteen ja karttavat käsiteltyä aluetta. Tuhannet tyytyväiset käyttäjät vahvistavat, että tuotteella on erittäin korkea suojateho.
Miksi Ötökkä REVIRA ?
Revira on tehokas, helppo levittää, taloudellinen, ympäristöystävällinen ja vaaraton ihmisille ja eläimille. Litra Reviraa riittää 125 m2 alueelle. Käsittelyn vaikutus kestää 3-6 kuukautta. Vaikuttaa myös lumen läpi.

Ötökkä Tölkinhattu

Ötökkä Tölkinhattu

Ötökkä Tölkinhattu on hauska, mutta myös tarpeellinen joka kesän MUST-tarvike! Tölkinhattu suojaa juomasi lentäviltä vierailta, ja esimerkiksi mökkiaskareissa estää
sahanpurua ja muita roskia kulkeutumasta tölkkiin. Sateen sattuessa juomasi ei laimene, ja kesäfestareilla Tölkinhattu suojaa tölkin kätevästi ei-toivotuilta tipoilta. Tölkinhattua löytyy neljää väriä ja voit käyttää sitä vaikkapa tölkin merkkaajana, josta seurueesi jäsen tunnistaa oman juomansa. Suojakansi on helppo avata ja sulkea yhdellä kädellä, eikä se vaikuta juomiseen. Ötökkä Tölkinhattu on Suomessa valmistettu avainlipputuote, joka sopii kaikkiin yleisimpiin tölkkeihin (0,33 l-0,568 l). Tuote myydään 12 kpl myyntierissä värilajitelmana, väreinä vihreä, sininen, punainen ja pinkki. Tuote on suojattu hyödyllisyysmallilla
(hakemusnro U20200100, rekisterinro 12948).

Haukka linnunpelätin

Haukka linnunpelätin

Ötökkä Haukka linnunpelätin on 7 metrin korkeudella lentävätehokas ja suuren vaikutusalueen antava linnunpelätin. Mukana kätevä säilytyslaukku. Leija on poistettava yli 10–12 m/s tuuli-nopeuksissa, jotta se pysyisi ehjänä.

Tuotetiedot

  • Linnunpelättimen koko: 120 x 60 cm
  • Varren halkaisija: 25 mm
  • Varren pituus: 7 m
  • Maatuen pituus: 1 m
Heijastava huuhkaja

Heijastava huuhkaja

Heijastava Huuhkaja on linnunpelätin, joka on tarkoitettu lintujen karkottamiseen puista ja pensaista. Linnunpelättimessä lisäksi kaksi kulkusta joiden ääni pelottaa lintuja.

Valmistettu säänkestävästä PVC:stä.

Tuotetiedot

  • Koko: 41 x 20 cm
Lintu- ja oravakarkotin

Lintu- ja oravakarkotin

Ötökkä lintu- ja oravakarkottimen toiminta perustuu vaihtelevaan ultraääneen, jota linnut ja oravat karttavat. Ultraäänen lisäksi karkottimessa on myös kirkas LED-pelotinvalo, jota eläimet välttelevät.

Ultraääni ja pelotinvalo käynnistyvät liiketunnistimen avulla ja pitävät tehokkaasti loitolla esimerkiksi sepelkyyhkyt, pulut, kottaraiset, varpuset, mustarastaat, varikset sekä monet muut linnut.

Karkottimella on helppo suojata linnuilta ja oravilta myös sellaisia alueita, joissa ei ole sähköä kuten puutarhat, pihat ja piha-altaat joissa on kaloja.

Karkottimen DUAL POWER -paristojärjestelmä antaa pitkäaikaisen suojan vuorokauden ympäri.

Karkotin on:
• Vesitiivis ja huoltovapaa
• Helppo asentaa seinälle, tolppiin tai puihin

Tuotetiedot

  • Virtalähde: 2 x 9 V paristo
  • Toiminta-alue: Viuhkanmuotoinen toimintasäde kattaa noin 100m² alueen
  • Taajuus: Vaihteleva 18 000 - 36 000Hz
  • Taajuusvalitsin: Kuuluva ääni tai ultraääni
Sänkyverho

Sänkyverho

Sopii myös parisängylle. Ulko- ja sisäkäyttöön. Rauhallinen ja häiriötön uni. 100 % Polyesteriä, konepestävä 40°.

Tuotetiedot

  • Koko: 12,5 2,5 m
  • Väri: valkoinen
Kärpäslätkä

Kärpäslätkä

Perinteinen kärpäslätkä. Tukevavartinen joka talouden perusväline. Pakkaus sisältää 3 kpl.

Tuotetiedot

  • Väri: punainen
Sähköinen kärpäslätkä

Sähköinen kärpäslätkä

Helppoon paarmojen ja kärpästen torjuntaan. Kestävä suojaverkko eristää jännitteeltä.

Tuotetiedot

  • Koko: 46 cm
  • Virtalähde: 2 kpl AA-paristoa (ei sis. pakkaukseen)
Aurinkosuojaverkko 100 x 150 cm

Aurinkosuojaverkko 100 x 150 cm

Ötökkä Aurinkosuojaverkolla suojaat kotisi sisätilat auringon haitallisilta vaikutuksilta. Asentamalla aurinkosuojaverkon ikkunaan säästät huomattavasti energiaa pitämällä huoneet viileämpinä. Aurinkosuojaverkko estää jopa 75% auringon säteitä tulemasta sisätiloihin ja vähentää näin mattojen, verhojen ja muiden tekstiilien haalistumista. Verkko voidaan asentaa sekä sisä– että ulkotiloihin. Asennus on helppo tehdä esim. Ötökkä asennussarjan avulla.
Verkko on myös palosuojakäsitelty*).
• Estää jopa 75 % auringon haitallisilta säteiltä
• Säästää energiaa pitämällä huonetilat viileämpinä.
• Vähentää huonekalujen ja mattojen haalistumista sisätiloissa
• Ortoftalaattiton pinnoite
• Pitää myös hyttyset loitolla

Tynnyrisuoja

Tynnyrisuoja

Sadeveden puhtaanapitoon. Pitää myös isommat roskat ja pieneläimet pois vedestä. Helppo pitää puhtaana. UV-suojattu materiaali.

Tuotetiedot

  • Koko: Ø 90 cm
Käärmekarkotin

Käärmekarkotin

Sähköinen käärmekarkotin auttaa ajamaan käärmeet ja myyrät pois tontiltasi. Käärmeillä on heikko näköaisti eikä niillä ole tärykalvoa. Käärmeiden kuulo rajoittuu maan värähtelyn aistimiseen, pienenkin tällaisen aistiminen on merkki vaarasta. Näin ollen äänivärähtelyn käyttö on tehokas keino pitää käärmeet poissa halutulta alueelta. Helppo käyttää. Ympärivuorokautinen suojaus. Vesitiivis, huoltovapaa ja helppo asentaa.

Tuotetiedot

  • Toiminta-alue: n. 300 m²
  • Virtalähde: Toimii alkaliparistoilla 4 kpl, 1,5 V D-koko. Energiatehokas, paristojen kesto jopa 12 kk.